Skridskobild
Vaihda kuvaa   
Se drönarfilm från grupp 5B på Fjärden den 8 februari
Se drönarfilm från grupp 5B på Fjärden den 8 februari
Grupp 5 B ovanifrån på Fjärden 8 februari 2020  Lue lisää...
Turavgift och medlemskort
Vid utfärder med Friluftsfrämjandet. Om du är medlem så behöver du visa medlemskortet. Du hittar ditt Digitala Medlemskort på "Mina sidor".  på www.friluftsframjandet.se  
Vi har turer där vi även bjuder in ...  Lue lisää...
Bli medlem i Friluftsfrämjandet
Bli medlem
Friluftsfrämjandet är en ideell organisation som genom friluftsliv verkar för folkhälsa och livsglädje.
Ta del av våra skridskoturer, nybörjarkurser, iskunskapskurser och andra isäventyr
Stockholmsalliansen är ett samarbete mellan lokalavdelningarna Norrviken, Stockholm ...  Lue lisää...
Logotyp

Stockholmsalliansen

Logga

 

 

 

 

 

Stockholmsalliansen är ett samarbete mellan de tre lokalavdelningarna Enskede, Stockholm och Norrviken i Friluftsfrämjandet. Vi ordnar kurser och skridskoturer (ofta med buss) för alla föreningarnas medlemmar.

Vi kör oftast turer på lördagar för dem som gått vår grundkurs och turer för mer vana åkare, i grupperna 3-5, på söndagarna. Även kortare turer på lördagar och andra dagar kan förekomma.

Utlysta turer som man kan boka sig på liksom översiktlig information om planerade turer återfinns direkt under bilden. (Och även på Facebook, se nedan). Alliansens turutlysningar läggs normalt ut sen eftermiddag/tidig kväll dagen före turen. Oftast står det i notisen där vi flaggar för turen om det är någon speciell tid som gäller för när man kan boka sig. Notera vidare att turer som andra Lokalavdelningar i Friluftsfrämjandet ordnar också kan synas på vår sida. Deras förkortning syns då till höger vid turutlysningen, (FF H-e, FFUa m. fl).

Observera. Innan du bokar dig på en tur läs under Alliansenmenyn ovan vad som gäller bl a beträffande obligatorisk utrustning på turerna, vad som skiljer mellan Åkgrupperna, hur man loggar in och vilka behörigheter man kan få.

Kontakt. Behöver du komma i kontakt med oss för att fråga om något skicka ett mail till info@alliansen.net så försöker vi svara så snart vi kan.

Facebook

Vi uppdaterar vår information regelbundet på Facebook. Det är bästa sättet att få direktinformation om när vi planerar att lägga ut en tur. Så gå in där och gilla oss.

GDPR och hur vi hanterar dina personuppgifter. 
Se artikeln om GDPR under Alliansenmenyn uppe till vänster innan du bokar dig på en tur eller aktivitet.

Uusimmat jäähavainnot

Skridskobild